Vízparti nyaraló Balatonlellén
www.balaton2000.hu
 
 

A házról

 
     
  A páratlan fekvésű vízparti telken épült modern házban két apartman kiadó. Mindkét apartman befogja a Balaton látványát, azonban intimitásuk a korszerű elrendezés szerint biztosított.

Különösen ajánljuk nyaralónkat baráti társaságoknak, a két apartman együttes foglalását továbbá árainknál is kedvezményben részesítjük. Kisgyerekes szülőknek sem kell aggódniuk, hiszen a homokos, lassan mélyülő tóban a kicsik is biztonsággal játszhatnak.

A gondosan ápolt kertben a két sziklakert és a fák árnyéka teszi játékossá az alapvetően zöld gyeppel takart parti pihenőszakaszt.

A ház elhelyezkedése miatt megkíméli vendégeinket a vízpartra költözés mindennapos fáradalmaitól és többletköltségeitől. Ezáltal a pihenés és strandolás biztonságos és zavartalan.

A telek Balatonlelle központjához közel helyezkedik el, így az éttermek, szórakozás és a mindennapos bevásárlás is könnyen, akár gyalogosan is megoldható.

A ház fűthető, ezért igény esetén egész évben vendégeink rendelkezésére állunk.

További információ

Apartman 1.
Apartman 2.
Kert
Árak, elérhetőségek
Szórakozási lehetőségek

Képek

 
  © Vízparti nyaraló Balatonlellén · minden jog fenntartva · (+36-20) 3-9876-95 · info@balaton2000.hu · www.balaton2000.hu